Det som gör den här kursen så unik är vår tydliga inriktning på praktiska färdigheter. Genom noggranna demonstrationer och praktiska övningar kommer du att behärska massagegrepp för hårbotten, lära dig att välja rätt produkter för olika hårtyper och förstå vikten av kundanpassade behandlingar. Vi går även djupare in i tekniker för att skapa en avkopplande och lyxig upplevelse för dina kunder, vilket inte bara stärker din kompetens utan också bygger lojala kundrelationer.

Men det stannar inte där. Vi ger dig också verktygen för att marknadsföra din Head Spa-verksamhet på ett effektivt sätt. Från visuell media till strategier för att bygga din närvaro online och locka rätt målgrupp, kommer du att lära dig att skapa en stark och framgångsrik närvaro inom Head Spa-branschen.

När du har avslutat kursen kommer du att få möjligheten att genomföra ett avslutande prov för att testa dina kunskaper. Efter godkänt prov kommer du att tilldelas ett diplom som bekräftar din kompetens inom Head Spa. Diplomet skickas sedan till din angivna adress per post.

Oavsett om du redan är verksam inom skönhetsbranschen eller är helt ny inom området, så är den här kursen skräddarsydd för att ta dina kunskaper och din verksamhet till nästa nivå. Ta steget mot att bli en expert inom Head Spa och låt oss tillsammans skapa en värld av avkoppling, skönhet och välmående för dina kunder!

Är du intresserad av att köpa till behandlingsbänk och produktpaket? Då är du välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig. Mer om detta står i kursen.

Priser för behandlingsbänk & startkit:
Head Spa Behandlingsbädd – Beige / Grå 
Pris: 22.900 Kr Exklusive Moms

Introduktionspaket för Head Spa
Pris: 7.900 Kr Exklusive Moms