Vi är tre skönhetsentreprenörer med många års erfarenhet inom branschen. Katta driver idag en egen salong och har ett brinnande intresse för allt inom skönhet, men även för att dela med sig och lära ut. Moa har drivit salong, webbutik och arbetat med digitala kurser/utbildningar. Idag är hon bosatt i Spanien med sin familj och fokuserar ännu mer på den digitala skönhetsvärlden. Cecilia älskar att vara en entreprenör och driver idag en framgångsrik salong. Hennes stora drivkraft de senaste åren har varit att få dela med sig och genuint hjälpa andra att nå sina mål.

Katta har en sprudlande energi med mycket idéer, Cecilia har ett kritiskt öga för detaljer och Moa organiserar upp och knyter ihop påsen. Vi är helt enkelt ett dreamteam 💜

Det vi alla har gemensamt är vår passion för skönhet, kärlek för skapande och drivkraften av att vara entreprenörer. Vi har ett gemensamt mål, att utveckla, inspirera och motivera andra inom branschen. Vi vill dela med oss av vår kunskap och erfarenhet och därför har vi tillsammans skapat Comake!